Avagy mi ez?

selfblog. és hogy milyen mértékben, az attól függ, mennyire vagyok ideges:}

Ami van

Címkefelhő

Typewriters:}

Friss topikok

  • dulimanó: félreértesz...:) én egyáltalán nem akarlak piszkálni, és értem, mi a problémád, csak annak a veszé... (2009.09.21. 18:44) Értem jönnek az ufók is
  • dulimanó: "horizontálisan kiterjedtek" kedves thad, ha belegondolsz, ez még annál is sértőbb XD 'yep... (2008.06.29. 13:25) Szeretünk, Karl!

Patiens sine cera

2011.04.01. 02:02 | dulimanó | Szólj hozzá!

 

és te, és Thad Jarvis, meg a többiek, néha eszembe juttok, és akkor a tolóajtó halkan sziszegve csúszik a sínen, és az üveg mögé kerültök mind, akik nem vagytok üvegböl. emlékszem erre a tudatállapotra, és ha lehet a regressziónak elönyös aspektusa, talán ez most az. valahogy a történések egy vékony rétege felveszi újra azt az útvonalat és azokat az embereket, de ki kell hátrálni és az üvegre figyelni félig süketen, égövörös füllel, valami állandó, valami szilárd, áttetszö és hideg, érinthetetlenül hideg... ha eléggé figyelek, feltünik, hogy honnan jön a meleg, és néha magamhoz húzom, mert érzem, hogy szeret, és te, és Thad Jarvis, és az Elmés, a meg a többiek; néha eszembe juttok, de ott a kórtermi üveg, a sokféle kórházi üveg meg a legjobb barátom, az Orvos, néha a Rezidens.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dulimano.blog.hu/api/trackback/id/tr302790158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása