Avagy mi ez?

selfblog. és hogy milyen mértékben, az attól függ, mennyire vagyok ideges:}

Ami van

Címkefelhő

Typewriters:}

Friss topikok

  • dulimanó: félreértesz...:) én egyáltalán nem akarlak piszkálni, és értem, mi a problémád, csak annak a veszé... (2009.09.21. 18:44) Értem jönnek az ufók is
  • dulimanó: "horizontálisan kiterjedtek" kedves thad, ha belegondolsz, ez még annál is sértőbb XD 'yep... (2008.06.29. 13:25) Szeretünk, Karl!

Naszóval

2009.11.30. 18:46 | dulimanó | Szólj hozzá!

Ami történt, nem sok. Lássuk, mi van kivel.

A Hu-li, a róka néha elfogyaszt egy-két mesebeli állatot. Aztán sírva fakad, mint múltkor, mikor megnézte Az utolsó egyszarvút, ami egy animációs film. Azt éppen a szerelmével nézte meg, aki már nincs. A Hu-li gyakran eszik szép dolgokat, de mindig megsiratja őket. Persze ettől eltekintve nagyon veszélyes, hiszen róka. Tehát ravasz.

Alice annyira nincs jól, mert most éppen 180 cm magas, ami egy picit megint több, mint ami kényelmes lenne. Tehát szorong.

Zhora még mindig Japánban boldogul, és halvány emlékei vannak egy illetőről, amitől mindig spleen lesz úrrá rajta, naponta ötször. Memóriája valahol elveszett a könyvvel, amiben megírták. Tehát feledékeny.

A Kerekerdő közepén Vacskamati terhelő fényképeket talált Bandikáról, amint Korn-os pólóban füvezik, és szőke. Vacskamati tehát vigyorog.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dulimano.blog.hu/api/trackback/id/tr951564448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása