Avagy mi ez?

selfblog. és hogy milyen mértékben, az attól függ, mennyire vagyok ideges:}

Ami van

Címkefelhő

Typewriters:}

Friss topikok

  • dulimanó: félreértesz...:) én egyáltalán nem akarlak piszkálni, és értem, mi a problémád, csak annak a veszé... (2009.09.21. 18:44) Értem jönnek az ufók is
  • dulimanó: "horizontálisan kiterjedtek" kedves thad, ha belegondolsz, ez még annál is sértőbb XD 'yep... (2008.06.29. 13:25) Szeretünk, Karl!

Runway #1

2008.08.02. 23:04 | dulimanó | Szólj hozzá!

Eddig kifejezetten kedveltem a kelet-európai modelleket a maguk névtelenségében - sokan vannak, egész egyszerűen keverem őket -, de ez mostanában kezd megváltozni. Tudniiliik valahogy mind tündérkés és szőke. Kezdem kicsit unni. Aztán ott vannak a nem-kelet-európaiak, Gemma Ward, Jessica Stam - mind tündérkés és szőke. Na nembaj. Mostanában egy angol név kezdett birizgálni, ez pedig nem más, mint Agyness Deyn - béna egy név, tudom. Eredetileg Laura volt a csaj. De nem is a név a lényeg, hanem a karakter, mert egészen friss punkrock hangulatot csempész a kifutókra, ahol csak megjelenik, vagy épp a századforduló fin de siécle életérzésének maszkulin dívájaként bukkan fel. A csaj egy darab nyolcvanas évek, objektíve nem igazán szép, és tök átlagos lenne, ha nem lenne így kitalálva. Az igazat megvallva azért is kedvelem ennyire, mert inkább karakteres, mint szép (a karakterét elsősorban hidrogénszőke pixie-frizurája adja), az viszont kevésbé pozitív, hogy gyakran szeret nyitott szájjal pózolni. De még ez is jól áll neki... Általában kékre-zöldre veri a lábait és már azt is hallottam, hogy drogos (melyik nem kólázik, ha megteheti?).
Díjazni tudnám, ha a jövőben növekedne a rövid hajú modellek száma.

Íme a téma Dolce&Gabbanában: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt Anna Sui-ban:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 House of Holland, és alatta barnán: Viktor&Rolf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 És Lagerfeldnél, szintén barnán:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: divat modellek kifutó agyness deyn runway

A bejegyzés trackback címe:

https://dulimano.blog.hu/api/trackback/id/tr49597906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása